Expediere către
RON
România (RON)
Roman flag Română

Țara dumneavoastră actuală de livrare: România. Dacă doriți, o puteți schimba și vă vom arăta articolele care pot fi expediate.

Termometru de rapel pentru muștar 10-30

-
Stoc epuizat
Produsul nu este disponibil în această combinație.
  • În stoc
  • 5 zile lucrătoare Timp estimat de livrare
  • 14 zile Drept de retur - info
Distribuitor Pepita Group Zrt
Fii primul care află când produsul este disponibil pentru a fi cumpărat din nou! Înscrieți-vă!

Termometru de rapel pentru muștar 10-30 Descriere

Must: Fără titlu Măsura cea mai caracteristică a mustului este conținutul de zahăr, adică gradul de must, care este, la urma urmei, unul dintre rezultatele unui an de muncă. Conținutul de zahăr al mustului se determină cu ajutorul unui degustător de must. Musturile pot avea un termometru sau nu, precum și un densimetru cu o scală de grade de must, care măsoară cu precizie doar în mustul nefermentat, pur. Mustul pur se toarnă într-un cilindru de sticlă sau de plastic transparent de jumătate de litru. Spuma formată la suprafața mustului se elimină prin umplerea excesivă a buteliei. Spălați amplificatorul de must în apă, ștergeți-l și introduceți-l cu grijă în must până la adâncimea la care plutește liber în lichid. Trebuie să nu atingă pereții cilindrului. Când mustul s-a așezat în cilindru, gradul de must se citește la punctul superior de prelevare a mustului, în partea superioară a tijei mustului. Adevăratul grad de must se obține după o corecție corespunzătoare a temperaturii. La 20 °C, gradul de must aparent și cel adevărat sunt exact aceleași. Pentru un must mai cald decât acesta, se adaugă 0,1 grade de must la 2°C, iar pentru un must mai rece decât acesta, se scade 0,1 grade de must la 2°C. Citirea de pe cântar arată câte decagrame de zahăr se află într-un kilogram de must. Aceasta nu este o măsurătoare exactă!

Termometru de rapel pentru muștar 10-30 42634238

Termometru de rapel pentru muștar 10-30 42634238
citește mai mult

Produse exclusive de la Pepita.com